Μάθετε τι λέει η αγαπημένη στάση του σeξ για την προσωπικότητά σας

Η προώθηση της υγιούς σeξουαλικής ζωής είναι μέρος της ύπαρξης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Από την ανακούφιση του άγχους μέχρι την ενίσχυση της σχέσης , η σeξουαλική δραστηριότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή ενός ζευγαριού.

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια αγαπημένη στάση στο σeξ. Είτε επειδή μας αρέσει σαν ιδέα, είτε επειδή μας προσφέρει καλύτερη εμπειρία. Ανεξάρτητα από αυτό, η αγαπημένη σας στάση στο σeξ μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά σας.

Δείτε παρακάτω τι σημαίνει για την προσωπικότητά σας η αγαπημένη σας στάση στο σeξ.

1. Ιεραποστολικό


Άντρες: Το ιεραποστολικό είναι η πιο παραδοσιακή στάση. Δείχνει ότι δεν σας αρέσει να φεύγετε από την ζώνη ασφαλείας σας και δεν θέλετε να παίρνετε ρίσκα. Ίσως, να αισθάνεστε ανασφαλείς με μερικά πράγματα. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι είστε διαθέσιμοι για πιο σταθερές και μακροχρόνιες δεσμεύσεις.

Γυναίκες: Για εσάς το σeξ είναι μια πράξη οικειότητας ανάμεσα σε εσάς και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Δεν σας αρέσει η πολυγαμία και θέλετε να δημιουργήσετε ένα μακροχρόνιο δέσιμο με τον άνθρωπο που το κάνετε. Επίσης, σας αρέσει πολύ η ασφάλεια.

2. Η γυναίκα από πάνω


Άντρες: Αναμφίβολα αυτή είναι η πιο άνετη στάση για τους άντρες, οι οποίοι απλά χαλαρώνουν και απολαμβάνουν την παρτενέρ τους. Eνώ είστε το αντικείμενο του πόθου της, μπορείτε ακόμα να κυριαρχείτε και από κάτω. Δεν σας αρέσουν οι δεσμεύσεις.

Γυναίκες: Είστε μια θαρραλέα γυναίκα, εξωστρεφής και με αυτοπεποίθηση. Δεν σας νοιάζει η γνώμη των άλλων. Θέλετε να κάνετε μόνο πράγματα που σας αρέσουν. Έχετε μια έντονη προσωπικότητα και διεκδικείτε πάντα αυτό που θέλετε.

3. Στάση σκυλάκι


Άντρες: Αυτή η στάση δείχνει ότι σας αρέσει να έχετε την εξουσία και δεν διστάζετε να την χρησιμοποιείτε όποτε έχετε την ευκαιρία. Είναι πιθανό να βιώσατε κάποια απόρριψη κατά την περίοδο της εφηβείας σας. Δεν σας ενδιαφέρει καθόλου η άποψη των άλλων. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να βγάλετε τα ζωώδη ένστικτά σας, κυρίως στο κρεβάτι.

Γυναίκες: Αυτή η στάση δείχνει ότι είστε πολύ σοβαροί. Επίσης, σημαίνει ότι είστε πάντα σε επιφυλακή ακόμα και αν προσπαθείτε να το αρνηθείτε. Είστε υπεύθυνοι και αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας. Στο κρεβάτι γίνεστε διαφορετικοί άνθρωποι και αφήνετε όλα τα ένστικτά σας ελεύθερα. Είστε έτοιμοι να υποταχθείτε στον παρτενέρ σας.

4. Στάση κουτάλι

 


Άντρες: Είναι μια από τις πιο ρομαντικές στάσεις. Είστε ένας τρυφερός και περιποιητικός άντρας. Σας ενδιαφέρει η γνώμη της παρτενέρ σας και θέλετε να την κάνετε να αισθάνεται ασφαλής. Στόχος σας είναι να ικανοποιήσετε την παρτενέρ σας όσο περισσότερο γίνεται.

Γυναίκες: Είστε αισιόδοξες και οι άλλοι μπορούν να μοιραστούν με ευκολία τα μυστικά τους μαζί σας. Κάνετε πολύ εύκολα παρέες και φίλους. Προτιμάτε την τρυφερότητα από το πάθος. Για εσάς η μέρα δεν μπορεί να τελειώσει χωρίς ένα φιλί ή μια αγκαλιά.

5. Στα όρθια


Άντρες: Λατρεύετε την δράση και να βιώνετε καινούργιες προκλήσεις. Σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα και αυτή η στάση είναι ακριβώς αυτό για εσάς: μια πρόκληση να ικανοποιήσετε την παρτενέρ σας με αυτή την περίεργη και κάπως άβολη στάση.

Γυναίκες: Έχετε έντονη προσωπικότητα και είστε αποφασιστικοί. Απογοητεύεστε όταν οι άλλοι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους ρυθμούς σας. Αυτή η στάση σημαίνει ότι προτιμάτε την ένταση από την σταθερότητα.

 

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις