Ποιο ένα εκατομμύριο; Ούτε μισό δεν πήρε η Άννα Βίσση για το Star Academy και… την αλόη!

Τις τελευταίες ημέρες αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο και τα social media με την επιλογή της Άννας Βίσση να βρεθεί στο Star Academy και να προμοτάρει προϊόν του Epsilon μέσω διαφήμισης, δεν έχει προηγούμενο.

Ο λόγος; Κανείς δε συμφώνησε με την επιλογή της να δώσει το «παρών» στο Star Academy, κυρίως δε να διαφημίζει προϊόντα!

Το ποσό που ακούστηκε πως πήρε για να ενταχθεί στην ομάδα του Epsilon είναι τουλάχιστον αστρονομικό, κυρίως αν σκεφτούμε το πόσο πολύ έχουν πέσει τα χρήματα των συμβολαίων ακόμα και των μεγαλύτερων δημοσιογράφων και παρουσιαστών της χώρας.

Συγκεκριμένα, έγινε λόγος για 1.000.000 ευρώ, χρήματα τα οποία η Άννα Βίσση λέγεται πως πήρε προκαταβολικά προκειμένου να συμμετέχει στο Star Academy και να διαφημίσει το προϊόν αλόης του καναλιού.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KoolNews.gr, όμως, η Άννα Βίσση δεν πήρε παραπάνω από 250.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο σόου. Όσο για τη διαφήμιση αλόης; Πρόσθεσε στο κασέ της άλλες 80.000, ποσό που σίγουρα είναι πιο λογικό από όσα έχουν ακουστεί μέχρι τώρα.

Στις συμφωνίες της Άννας, βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει η αδερφή της, Νίκη, η οποία μεταφέρει τις εκάστοτε επιθυμίες της σταρ…

250.000 πήρε και ο Νίκος Καρβέλας, χωρίς ωστόσο να έχει πρεβεί σε κανενός είδους εμπορική συμφωνία με το κανάλι. Προς το παρόν τουλάχιστον…

0 SHARES Μοιραστείτε το!


Δημοφιλέστερες Ειδήσεις