Ο καρκινοπαθής Ρέι εκπλήρωσε το όνειρο του λίγο πριν πεθάνει: Είδε την αγαπημένη του Τρέισι με νυφικό

Ονειρεύονταν ένα γάμο στην Τενερίφη. Δυστυχώς, η ζωή είχε άλλα σχέδια για τον Ρέι και την Τρέισι. Λίγους μήνες πριν από το γάμο τους, ο 63χρονος Ρέι Κέρσο διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου σε τελικό στάδιο.

Οι γιατροί τού έδιναν λίγες ημέρες ζωής.  Κι όμως κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και χάρη στην απλόχερη γενναιοδωρία αγνώστων ο Ρέι και η Τρέισι παντρεύτηκαν και ένωσαν τις ζωές τους στο νοσοκομείο Σπρίνγκχιλ στο Ρότσντέιλ της βόρειας Αγγλίας.

Ρέι και Τρέισι

Η τελετή χρηματοδοτήθηκε από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το ζευγάρι, αλλά έμαθαν την ιστορία του στα social media. Μέσω της φιλανθρωπικής οργάνωσης, Gift of a Wedding, το ζευγάρι μπόρεσε να πληρώσει για το στολισμό της τελετής, να αγοράσει την τούρτα, το νυφικό, το κοστούμι και ό,τι άλλο χρειάζεται μια γαμήλια τελετή.

Ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 2 Ιουνίου, αλλά η κατάσταση της υγείας του κ. Κέρσο χειροτέρευε. Το ζευγάρι είχε κυριολεκτικά 24 ώρες για να προλάβει να παντρευτεί.

Ρέι και Τρέισι

Η παράνυφος Κάρεν ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που κινητοποιήθηκε για το γάμο: «Θέλω να ευχαριστήσω τη φιλανθρωπική οργάνωση, το νοσοκομείο και όλους όσους βοήθησαν για αυτήν την ιδιαίτερη μέρα. Ήταν όλα υπέροχα.

Είναι τόσο συγκινητικό να βλέπεις πόση γενναιοδωρία και ευγένεια υπάρχει στον κόσμο». Πρόσθεσε ότι ήταν το όνειρο του Ρέι «να δει την Τρέισι με το νυφικό». Στην τελετή παρευρέθηκαν συγγενείς, φίλοι, ένας φωτογράφος, ο ιερέας και το νοσηλευτικό προσωπικό.

Ρέι και Τρέισι

0 SHARES Μοιραστείτε το!


Δημοφιλέστερες Ειδήσεις