Μπισκοτογλυκό ψυγείου και αφράτη κρέμα και κάλυψη σοκολάτας

  Το τέλειο μπισκοτογλυκό ψυγείου με αφράτη κρέμα, καλυμμένο με σοκολάτα. Ένα γλυκό που χρειάζεται μόνο 15 λ για τη παρασκευή του, λίγη υπομονή για να παγώσει και να απολαύσετε εσείς και φίλοι οι σας μια γευστική απόλαυση. Μια εύκολη συνταγή για ένα δροσερό και κρεμώδες γλύκισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Υλικά συνταγής Για τη βάση: 950 ml γάλα πλήρες 3 φακελάκια των 62 γρ. το ένα κρέμα αραβοσίτου στιγμής βανίλια 230 γρ. (2 φλ. τσαγιού) σαντιγί [*] 2 πακέτα (των 225 γρ. το ένα) μπισκότα Πτι Μπέρ Για τη σοκολατένια επικάλυψη: 115 γρ. (½ φλ.) βούτυρο κρύο, κομμένο σε κομμάτια 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη κρυσταλλική ½ φλ. τσαγιού σταγόνες ημίγλυκης μαύρης κουβερτούρας ¼ φλ. τσαγιού γάλα πλήρως 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας κουβερτούρα σε νιφάδες για διακόσμηση (προαιρετικά) Εκτέλεση συνταγής Για τη βάση: Σε μεγάλο μπολ ρίχνετε το κρύο γάλα και τη σκόνη από τα 3 φακελάκια άνθος αραβοσίτου και τα χτυπάτε με σύρμα για 2 λ. Αφήνετε τη κρέμα να “σταθεί” ...

Δημοφιλέστερες Ειδήσεις